Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ Μέρος Τρίτον


Τώρα που άρχισε να ξανά ζωντανεύει το κίνημα των αγανακτισμένων εμφανιστήκαν και τα παπαγαλάκια των «μεν» και των «δεν».

Οι «μεν» περνάν σαν κομήτες από τις συνελεύσεις με ψηφοφορίες σε προτάσεις αποκλεισμών, ενώ οι ίδιοι θα είναι στα σπίτια τους, η στα σωματεία και τα κόμματα τους. Αφήνοντας εμάς ξεβράκωτους με την δύναμη να αποκλείσουμε το πολύ – πολύ τον λαχειοπώλη της γωνίας.

Οι «δεν» πάλι έχουν γεμίζει με αρνητικά σχόλια και πεσιμιστικές απόψεις για τις δράσεις και στην τελική για την ύπαρξη του κινήματος κρυμμένοι πίσω από κρυφά προφίλ χωρίς ένα προσωπικό στοιχείο τους. Τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία καλό θα είναι να αποκαλυφτούν, η αλλιώς να σωπάσουν.

Ο λόγος που αφυπνιστήκαμε είναι η αγανάκτηση. Ούτε θα αναβαθμιστούμε σε «αποφασισμένους», ούτε θα υποβαθμιστούμε σε «απελπισμένους». Το μένος που έχουμε μέσα μας πρέπει να συνεχίσει να είναι η αγανάκτηση.

Και στην τελική;

Ωραία!

Έχουν οι δυνάμεις καταστολής τα μέσα να «προστατέψουν» τα εγκαίνια. Το τριήμερο 26-28 του Οκτώβρη τι θα κάνουν. Θα αναβάλουν την παρέλαση; Η μήπως θα γίνει αυτή prive με προσκλήσεις. Ο αγώνας είναι μακρύς. Και προ πάντων δεν είναι βίαιος.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου