Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

Ξανά λοιπών στις πλατείες για συμπαράσταση στη νέα κυβέρνηση!
Και για να γίνει πιο σαφές όχι ακριβώς συμπαράσταση να εξηγούμαστε έτσι?
Μιλάμε επανάληψη αιτημάτων!

Δηλαδή .
-Λογιστικός έλεγχος χρέους
-Διαγραφή απεχθούς χρέους
-Απόδοση ευθυνών σε όσους μας οδήγησαν ως εδώ.

Και ερωτώ. 

Θα τολμήσει η σημερινή κυβέρνηση να διεξάγει λογιστικό έλεγχο. Γιατί μαζί με τις κομπίνες των εξοπλιστικών, της Siemens και λοιπών, το μεγάλο φαγοπότι έγινε πριν και κατά τη διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων. Και δεν ξέρω κατά πόσο ευθύνη έχει η εργοδότρια (σύζυγος του εργοδότη) του πατήρ Βαρουφάκη.  Ο κύριος Γεώργιος Βαρουφάκης είναι πρόεδρος της χαλυβουργικής και φυσικά δεν έχει καμία ανάμειξη με τις εν λόγω κομπίνες. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ήθελε να στενοχωρήσει ο υιός του τους εργοδότες του.

Θα τολμήσει η σημερινή κυβέρνηση να εκτελέσει την εντολή που όπως είπε πήρε από τον Ελληνικό λαό για διαγραφή του χρέους. Και όταν λέω χρέους εννοώ επαχθούς χρέους. Τα χρήματα δηλαδή που δεν πέρασαν στον λαό αλλά πήγαν σε τσέπες ημετέρων.

Θα τολμήσει η σημερινή κυβέρνηση να αποδώσει ευθύνες γιατί απ’ όσο γνωρίζω έχουν εισχωρήσει στα σπλάχνα της στελέχη του «αμαρτωλού» ΠΑΣΟΚ. Ελπίζω να μην μας βγουν σκουρόχρωμα πετούμενα και επιβεβαιωθεί για ακόμα μια φορά η παροιμία «ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ»

Ελπίζω τέλος να αποδειχτώ γραφικός και ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι αυτό που περίμενε όλος ο κόσμος.... ΤΙΜΙΟ. Ειδομεν

Τέλος, καλές οι διαπραγματεύσεις αλλά ας κινηθεί και κάτι παράλληλα και στο εσωτερικό γιατί για την ώρα έχουμε μείνει στις υποσχέσεις.
Πολύ αλεύρι – μέλι και από τηγανίτα τίποτα.
Άντε να δούμε τι μας ξημερώνει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου